Vi hjälper er med

Trädgårdsanläggning

Behöver du hjälp med trädgårdsanläggning? Vi hjälper dig oavsett om du vill skapa en trädgård från grunden eller om du behöver hjälp med att förnya och bygga nya inslag i din befintliga trädgård.

Hjälp med

Trädgårdsanläggning

Drömmer du om en grön, lummig och välplanerad trädgård, men du kommer aldrig till skott? Vi vet att det ibland kan vara svårt att sätta spaden i jorden, så kontakta oss istället. Vi får drömmarna att gå i uppfyllelse.

Har man inte kunskapen eller intresset är det lätt att trädgården bara blir en stor gräsmatta med nå staket och buskar, men hur kul är det egentligen? Med lite fantasi och kunskap går det att göra väldigt mycket mer – även om trädgården är liten.

Första steget är att göra en inventering av din tomt, tänk också igenom hur du vill ha din trädgård. Dela gärna upp den i olika avdelningar, till exempel en avdelning för att umgås, en för avslappning, lek och spel med flera. På så sätt blir det lättare att göra en disposition.

Vi bygger den trädgård du drömmer om

Tomtplanering

Första steget är att göra en inventering av din tomt, tänk också igenom hur du vill ha din trädgård. Dela gärna upp den i olika avdelningar, till exempel en avdelning för att umgås, en för avslappning, lek och spel med flera. På så sätt blir det lättare att göra en disposition.

Utifrån dina önskemål tar vi sen fram ett förslag som förhoppningsvis kommer att spegla dina höga förväntningar. Sen är det dags att sätta igång!

Mark och anläggning 

Mark- och anläggningsarbetet lägger grunden för hela projektet. Med ett väl utfört mark- och anläggningsarbete är hälften vunnet. Det är otroligt viktigt för en lyckad trädgårdsanläggning. Vi tar hand om allt, grävning, jordbearbetning, dränering och alla andra åtgärder som kan tänkas behöva göras.

Stenläggning

Det svenska klimatet kräver sin stenläggare och detta eftersom stora variationer i temperatur medför en viss problematik som kräver en specifik kompetens. 

Vi på Gubbarnas Entreprenad bygger därför alltid efter svenska normer och följer branschens alla regler och standarder för att uppnå långsiktiga resultat. För när klimatet varierar som i Sverige, med tjäle halva året, är det viktigt att arbeta med välbeprövade metoder som fungerar för att stenläggningen ska se lika bra ut på sommaren som på vinterhalvåret. När vi lägger sten och när stenläggningen väl är på plats, finns de rätta förutsättningarna där för att stenläggningen ska se sådär härligt inbjudande ut i många, många år framöver. 

Gräsmatta

Dags att anlägga en gräsmatta? Då har du kommit rätt! Vi gör jobbet med rätt förberedelser och underlag, såsom fyllning, gödsling och ibland även dränering ökar du chansen att få den perfekta gräsmattan, som vilken granne som helst kommer bli avundsjuk på.

Uteplatser

Uteplatser i alla dess slag är platser för att umgås och för att koppla av. För att få den uteplats du verkligen vill ha, krävs det först och främst ett bra underlag till exempel i trä eller sten. Kanske vill du ha ett skärmtak över uteplatsen eller varför inte en pergola. Våra snickare löser det mesta och bygger helt efter dina önskemål.

anlita oss

Behöver du hjälp?

Anlita oss för kvalitet, pålitlighet och ett professionellt utförande av uppdrag.

Begär offert