Vi hjälper er med

Snöröjning

Vi utför alltifrån snöskottning av gångar till plogningar av större ytor samt takskottning. Vi skottar åt många olika typer av kundgrupper och varje uppdrag är lika mycket värt. Oavsett om du är privatperson, företagare eller om du företräder en Brf, utför vi snöskottning enligt konstens alla regler. Behöver du hjälp med snöskottning? Kontakta oss, så skottar vi!

Hjälp med

Snöröjning

Vare sig du behöver mycket eller lite hjälp med skottning och snöröjning, finns vi här för att hjälpa dig. Ta gärna kontakt med oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Snöröjning för företag och fastighetsägare

Snöröjning för företag och fastighetsägare

Som företagare och fastighetsägare finns det mycket att tänka på och inte minst på vintern, då man måste hålla koll på vilka ytor som behöver snöröjas. Det kan vara alltifrån plogning av parkeringsplatser och infarter till skottning av små och stora industritak samt skottning av trottoarer. Tillsammans med företag runt omkring i regionen arbetar vi ofta med så kallad avtalsskottning. Med avtalsskottning kan du som företagare och ansvarig känna dig trygg och säker på att du får hjälp med snöröjning oavsett om det har snöat mer eller mindre. Vi skottar enligt avtal helt enkelt!

Snöskottning vid mindre fastigheter

Vi skottar även åt fastighetsägare med mindre fastigheter. På dessa uppdrag är vi snabbt på plats för att skotta garageuppfarter, gångar eller tak. Vi hjälper även till med sandning och saltning så att halkolyckor kan undvikas så gott det bara går. Behöver du hjälp med enstaka uppdrag eller vill du skriva ett avtal för avtalsskottning? Ja, då är det bara höra av er.

Effektiv och säker snöröjning med rätt utrustning

När vi plogar använder vi oss av traktorplogning, vilket är ett mycket effektivt sätt att ploga. Vi har både små och stora traktorer och väljer storlek efter uppdrag. Större öppna områden, såsom parkeringsplatser, kräver stora traktorer – och mindre lite trängre områden, kräver mindre traktorer. Med rätt utrustning utför vi alltid en säker och trygg plogning, vare sig det är ett litet eller stort uppdrag. Extra fokus på säkerhet lägger vi på takskottning. Här är det livsviktigt att säkra upp efter branschens regelverk för att inga olyckor ska inträffa. Takskottning på höga höjder innebär stora risker, därför är också alla våra medarbetare utbildade för takskottningar och innehar därmed certifikat för att skotta på höga höjder.

anlita oss

Behöver du hjälp?

Anlita oss för kvalitet, pålitlighet och ett professionellt utförande av uppdrag.

Begär offert