Vi hjälper er med

Poolentreprenad

Behöver du renovera poolen eller går du i pooltankar? Oavsett vad, ta med dig dina drömmar och idéer till oss, så ser vi till att du snart kan bada i din helt egna pool precis när du vill. Låter inte det som en bra idé? Hör av dig till oss så kör vi!

Hjälp med

Poolbyggnation och renovering

Vi hjälper till med design och planering och allt runtomkring, såsom grävning, dränering, stensättning och snickeriarbeten. Ta första steget tillsammans med oss och du är ett steg närmare en lummig och grönskande trädgård, helt efter dina önskemål!

Dags att renovera poolen?

Oavsett pooltyp är en poolrenovering oundviklig när tidens tand sätter sina spår och pooler med bra stammar kan med fördel renoveras till nästan nyskick. Så när poolen börjar se sliten ut eller om den har nått sitt bäst-före-datum och kanske till och med gått sönder? Ja, då är det dags för en renovering och det är här vi kommer in i bilden. Vi på Gubbarnas Entreprenad renoverar och återställer din pool till sin forna glans, snabbt, enkelt och till ett hållbart pris!

Vi löser alla typer av poolrenoveringar

Vilka typ av åtgärder som krävs för att återställa just din pool återstår för oss att ta reda på, men oavsett vad, om det är en ny pump, liner, en snygg stensarg eller lamellöverdrag och så vidare, är vi entreprenören som löser problemet! Vi har erfarenheten och kompetensen som krävs för att återställa det som är gammalt och trasigt, så du kan fortsätta njuta av härliga sommardagar i en svalkande, snygg och fungerande pool.

Hur går det till att renovera en pool?

Mät upp poolens längd, bredd och djup och fotografera poolen och själva poolområdet samt tillhörande utrustning och maila bilderna till oss på kontakt@gubbarnasentreprenad.se. På detta sätt kan vi snabbt skapa oss en bild av vad som är möjligt och vilka åtgärder som behöver göras.

Efter genomgång av bildmaterial går vi tillsammans igenom specifika önskemål och vad som behöver göras för att nå det resultat ni önskar. Vi tar sen fram en preliminär offert för poolens alla synliga delar såsom till exempel liner, trappa, poolöverdrag, pump, sandfilter och sarg. Dold konstruktion och delar, till exempel rör och poolstomme måste besiktas innan vi kan lämna en slutgiltig offert för hela arbetsinsatsen samt på material. Med det i bakhuvudet och när den preliminära offerten är godkänd kan vi påbörja renoveringsarbetet.

Om poolen är vattenfylld börjar vi givetvis med att pumpa ur vattnet och ta bort den befintliga linern och när linern är borttagen kan vi göra en besiktning av stommen och alla dolda rör och komponenter. Efter besiktningen gör vi en bedömning och kan därefter leverera den slutgiltiga offerten.

Nya beslut kan behöva fattas beroende på vad som framkom vid besiktningen av stommen och alla dolda rör och komponenter. När ni sen har beslutat er för hur vi ska gå vidare och den nya offerten är godkänd – kan renoveringsarbetet fortsätta. Material beställs och leveransbeskedet styr när vi kan slutföra arbetet.

Vid leverans av material fortsätter vi renoveringsarbetet och färdigställer poolen. Vi fyller poolen med vatten, driftsätter den och kontrollera så att allting fungerar som förväntat. Nu är arbetet klart och ni kan njuta av en nyrenoverad pool som alla kommer att uppskatta.

Dags att köpa och bygga pool?

Har du gått i pooltankar ett tag men bestämt dig för att nu är det dags, då är vi med på båten och hjälper dig hela vägen. Så självklart erbjuder vi även nya pooler inklusive entreprenad och vi hjälper er genom hela processen. Med vår kompetens och branscherfarenhet hjälper vi er att förverkliga er pooldröm.

Tips för dig som ska köpa pool och pooltillbehör

Att köpa pool är en investering på många sätt och passar utmärkt för avslappning, hälsa, lek och träning; perfekt för lite extra livskvalitet för hela familjen, vänner och bekanta.

 

Det finns en pool för alla och för alla typer av trädgårdar, stora som små. Vi samarbetar med några av de största pooltillverkarna på marknaden och erbjuder därmed pooler i alla storlekar och former, rektangulära pooler, ovala, runda och åttakantiga pooler. Utbudet är stort och det finns något för alla behov och smaker.

 

När man köper pool finns det vissa saker man ska tänka på lite extra, bland annat det här med löpande underhåll, rengöring och poolskydd. Fundera en stund på hur mycket tid du kan tänka dig lägga ner på löpande underhåll och välj sedan modell, pump och material efter just dina förutsättningar. Har du ingen aning? Fråga oss så hjälper vi dig att göra en bedömning av vad just du behöver för typ av pool och pooltillbehör. Hur som helst, så ska du inte stressa fram ett beslut. Att köpa pool är en stor investering som ska ge extra livskvalitet och inte huvudvärk. Vi hjälper dig!

 

Kontakta oss när du ska köpa pool och vi lovar att nästa semester blir en hemester vid poolen, parasoll och solstolar.

 

anlita oss

Behöver du hjälp?

Anlita oss för kvalitet, pålitlighet och ett professionellt utförande av uppdrag.

Begär offert